Pet Hotel

Pet Hotel - Bed and Breakfast

Site dedicat pentru cazare:    www.bucurestipethotel.ro

Telefon:
0755 688 589

     

   

Pet Hotel este special conceput pentru a oferi cea mai buna ambianta animalutului dvs. companie. Ceea ce va descoperi animalutul dvs. este un spatiu individual ce nu il va stresa, o incapere curata,aerisita si calduroasa astfel incat si el sa se simta ca intr-o vacanta.

Cazare pisici EXTRASEZON

16 SEPT - 14 NOV // 16 IAN - 14 APR //  16 MAI - 14 IUN

Pentru pisici avem un pret special de 44 lei pentru o noapte de cazare in compartimentul clasic.(costul de cazare nu include mancarea si asternutul, acestea pot si aduse de dvs. pentru a fi familiarizat cu ele sau furnizate la cerere pentru 5lei/zi)

Pentru cei care doresc mai mult spaţiu pentru pisicuţă pot solicita cazare în camera VIP ce are un cost de 66 lei/noapte.(costul de cazare nu include mancarea si asternutul, acestea pot fi aduse de dvs. pentru a fi familiarizat cu ele sau furnizate la cerere pentru 5lei/zi)

In dorinta de a oferi conditii foarte bune si celor mai speciale pisicute, mai ales ca pot veni in familie(2-3 membrii) veti regasi un compartiment EXTENDED VIP compus din 2 compartimente unite de VIP la costul de 110lei /noapte.(costul de cazare nu include mancarea si asternutul, acestea pot fi aduse de dvs. pentru a fi familiarizat cu ele sau furnizate la cerere pentru 5lei/zi)

Cazare pisici SEZON

15 NOV - 15 IAN // 15 APR - 15 MAI //  15 IUN - 15 SEPT 

Pentru pisici avem un pret special de 54 lei pentru o noapte de cazare in compartimentul clasic.(costul de cazare nu include mancarea si asternutul, acestea pot si aduse de dvs. pentru a fi familiarizat cu ele sau furnizate la cerere pentru 5lei/zi)

Pentru cei care doresc mai mult spaţiu pentru pisicuţă pot solicita cazare în camera VIP ce are un cost de 76 lei/noapte.(costul de cazare nu include mancarea si asternutul, acestea pot si aduse de dvs. pentru a fi familiarizat cu ele sau furnizate la cerere pentru 5lei/zi)

In dorinta de a oferi conditii foarte bune si celor mai speciale pisicute, mai ales ca pot veni in familie(2-3 membrii) veti regasi un compartiment EXTENDED VIP compus din 2 compartimente unite de VIP la costul de 120lei /noapte.(costul de cazare nu include mancarea si asternutul, acestea pot fi aduse de dvs. pentru a fi familiarizat cu ele sau furnizate la cerere pentru 5lei/zi)

Ingrijire personalizata / Atentie deosebita pentru fiecare oaspete

Fiecare animalut ce este lasat in grija noastra are parte de o ingrijire deosebita din partea personalului nostru competent si calificat. Nu vor exista costuri suplimentare pentru administrarea de medicamente sau a unor diete speciale. Intelegem foarte bine ca animalele de companie au personalitati proprii, trasaturi si nevoi individuale si prin urmare vor avea parte aici de multa dragoste si atentie. Pet Hotel este cu adevarat o casa departe de casa administrat de persoane responsabile care iubesc foarte mult animalele de companie.

Servicii de cazare pentru pisici, pasari si animalute mici de companie

   

Pet Hotel Regatul Animalelor Brancoveanu, situat in Bucuresti, se straduieste sa satisfaca nevoile animalului dvs. de companie cat timp sunteti plecati. Noi oferim servicii de cazare pentru pisici. pasari, dihori, hamsteri, porcusori de guineea pe termen lung sau pe timp de zi si servicii de cosmetica. Deasemenea avem si multe alte surprize ce vor face oaspetele nostru sa se simta special la fiecare vizita.

Ingrijire pe timpul zilei pentru animale de companie 

Fie ca doriti sa dati pisicutei posibilitatea de a socializa cat timp sunteti la serviciu, sau daca aveti o vizita care ar fi mai potrivita fara o prezenta pisicoasa, pensiunea noastra va ofera solutia potrivita unde acesta poate veni sa stea si sa se joace.
Spatiul nostru va ofera posibilitatea cateilor sa interactioneze intre ei in grupuri mici, dar si sa aiba parte de perioade de odihna in spatii individuale.

Serviciile de ingrijire sunt oferite 7 zile pe saptamana de la 9.00 la 20.00. 
Aveti un eveniment la care trebuie sa participati, o petrecere sau o zi de lucru in casa? Nu trebuie sa va stresati ca nu aveti cu cine sa lasati animalutele dvs de companie – aduceti-le la o zi de joaca in spatiul nostru de cazare.

Oferta noastra pentru o zi de cazare (intre 9.00-20.00) este cu siguranta cea mai buna: 35 lei pe zi .

Pet Shop produse si accesorii pentru animale de companie

Va incurajam sa aduceti pentru animalele dvs. de companie o jucarie preferata pe timpul cazarii astfel incat sederea lor sa fie cat mai confortabila. Pet Hotel Regatul Animalelor Brancoveanu deasemenea pune la dispozitia dvs. o selectie de jucarii si gustari pe care le puteti achizitiona pentru oaspetele nostru pentru perioada de cazare sau pentru a le lua acasa.

De animalutele dumneavoastra vor avea grija colegii noastri:

Dr. Alexandra Mariniuc

Alina Capitan


Strada Radului Nr.75,
Sector 4, Bucuresti, RO

Informatii si Programari Pethotel

Telefon:
031 - 429 48 31
0755 688 589

Fiecare oaspete primeste:

  • Asternuturi individuale curate

  • Personal prietenos si iubitor ce ii ofera o ingrijire personalizata

  • Hrana premium

  • Apa proaspata permanent

  • Asternuturi de calitate

  • Curatentie si dezinfectare a spatiului zilnic

  • Administrare de medicamente

  • Monitorizarea si urmarirea starii de sanatate de catre medic veterinar

  • Supriza de noapte buna ce include o gustare si un scarpinat in spatele urechilor

Animalele de companie care vor imparti acelasi spatiu primesc o reducere de 50%.

Alte tarife de cazare la Pet Hotel Bucuresti Regatul Animalelor

1 zi de cazare pe timpul zilei (9:00 – 20:00) - 35 lei

1 noapte de cazare (24ore) pentru pasari si rozatoare - 35 lei

În cazul cazării pe o perioadă indelungata recomandăm spălatul săptamânal şi la ieşirea din PetHotel. Acesta se achita suplimentar în funcţie de talia  animalului. (vizitati pagina de salon).

Vă încurajăm să aduceţi pentru animalul dumneavoastră de companie o jucărie preferată pe timpul cazării astfel încât şederea lor să fie cât mai confortabilă.PetHotel-ul Regatul Animalelor pune la dispoziţia dumneavoastră o selecţie de jucării şi gustări pe care le puteţi achiziţiona pentru perioada de cazare sau pentru a le lua acasă.

Tarifele pentru cazarea altor animalute se poate discuta individual in functie de numarul lor si tipul de ingrijire de care au nevoie.

Cazarea se face în timpul programului afişat la contact, cu cel putin o ora inainte de inchiderea programului.

Rezervarile se fac doar cu plata unui avans de 30% inainte prin transfer bancar sau la una din clinicile noastre. Plata pentru perioada de ședere se face întotdeauna la cazare integral.

Decazarea se face până la ora 15.00, între orele 15.00 - 20.00 se percepe suplimentar 50% din costul unei nopti de cazare, iar după ora 20.00 se va achita înca o noapte de cazare.

  

Your First Visit is FREE

Sign up now

Program

Cabinet Panduri

Luni-Vineri

9:00

21:00

Sambata:

Închis

-

Duminica

Închis

-

Location

Find us on the map

Testimonial

Read What Our Clients Say

  • "Testimonial Coming Soon..."

Featured Articles

Read about interesting topics

Newsletter Signup

Sign up for more articles