Dr. Lucian Bărăscu

Dr. Lucian Bărăscu - Medic Veterinar

Animalele au făcut mereu parte din viața lui Lucian. De mic copil se juca cu câinii și pisicile din spatele blocului și simțea că acestea au o conexiune aparte cu el. Preferata lui era ”Kitty”, o pisică maidaneză căreia i-a urmărit evoluția de la început până la sfârșit. Se juca cu ea de când era pui și i-a fost alături atât la prima naștere, cât și la ultima.

Nu doar pisicile l-au fascinat pe Lucian. Câinele lui de la țară, ”Ursu”, s-a atașat atât de mult de el, încât de fiecare dată când ajungea pe acele meleaguri, acesta se juca încontinuu doar cu Lucian.

Prima experiență cu medicina a avut-o de mic, atunci când ”Ursu” a fost călcat de o mașină și Lucian l-a îngrijit și l-a tratat.

Atunci când a venit vremea să își aleagă vocația, Lucian nu a stat pe gânduri și a ales medicina veterninară. A aplicat la Facultatea de Medicină Veterinară din București și s-a concentrat pe studii, dar nu a uitat că practica este mama învățăturii. Din 2012, Lucian s-a alăturat echipei ”Regatul Animalelor” și s-a dedicat trup și suflet activităților pe care le desfășurăm aici.

Cu Lucian vă puteți întâlni zilnic în clinică, acolo unde le va acorda toată atenția și dragostea tuturor animalelor care îi trec pragul.

Your First Visit is FREE

Sign up now

Program

Cabinet Panduri

Luni-Vineri

9:00

21:00

Sambata:

Închis

-

Duminica

Închis

-

Location

Find us on the map

Testimonial

Read What Our Clients Say

  • "Testimonial Coming Soon..."

Featured Articles

Read about interesting topics

Newsletter Signup

Sign up for more articles