Dr. Alina Ionita

Dr Alina Ionita

Proaspăt absolventă a Facultății de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București – 2017, crede că lucrul cu animăluțele este printre cele mai plăcute activități pe care le poți practica, pentru că se îmbină utilul, cunoștintele pe care le ai și le actualizezi în mod continuu, cu ceea ce este plăcut, interacțiunea cu animăluțul de companie.

            De mică a crescut într-o familie care iubește foarte mult animalele, avea patru pisicuțe, doi cățeluși și trei papagali. Ceea ce a determinat-o să aleagă profesia de medic veterinar a fost o întâmplare ce a avut loc în clasele primare. Una dintre pisicuțe, Blacky, a avut probleme la naștere și a suferit o operație de cezariană; operație la care a asistat fiind marcată de miracolul vieții care se ascundea într-un alt corp.

            În prezent, mai are un motan, Peter în vârstă de patru ani și îi place să îl răsfețe de câte ori are ocazia, de asemenea crede că lumea alături de animale este mai blândă și bună, datorită iubirii pe care acestea o oferă necondiționat oamenilor.

            Motto: ’’Măreția și progresul moral al unei societăți nu pot fi judecate decât după modul în care își tratează animalele.’’ – Mahatma Gandhi

Your First Visit is FREE

Sign up now

Program

Cabinet Panduri

Luni-Vineri

9:00

21:00

Sambata:

Închis

-

Duminica

Închis

-

Location

Find us on the map

Testimonial

Read What Our Clients Say

  • "Testimonial Coming Soon..."

Featured Articles

Read about interesting topics

Newsletter Signup

Sign up for more articles