Echipa Noastra

Clinica Veterinară Regatul Animalelor consideră că pregatirea continuă este baza evoluției. Asftel echipa noastră medicală este la curent cu ultimele noutați.

Noutatea conceptului „Regatul Animalelor – Servicii Veterinare” provine și din abordarea occidentală a metodelor de diagnostic și tratament, personalul nostru pregătindu-se continuu consultând ultimele ghiduri și planuri terapeutice, frecventând ultimele lucrări științifice, work-shopuri, simpozioane și congrese, pentru a oferi cele mai eficiente și mai moderne căi de tratament.

Suntem deschiși să împartășim și altor colegi din domeniu cunoștințele acumulate. 

Dr. Rareș Căpitan este membru fondator și președinte al Societații Române de Dermatologie Veterinară. Alaturi de alți colegi care împartășesc aceleași pasiuni organizează periodic evenimente științifice în toată țara.

Clinica din Panduri este formată dintr-o sală de asteptare cu separator pentru câini și pisici. Pentru ca timpul de așteptare să fie cât mai scurt și pentru că unele animăluțe au nevoie de o consultație cu un timp mai lung, sunt la dispoziția proprietarilor in permanență doua săli de consultație. Noi punem pe primul loc siguranța animalului, de aceea sala de chirurgie este dotată cu anestezie inhalatorie și monitorizarea pacientului pe toată durata operațiilor. Pentru că pacientul trebuie supravegheat de personal medical și postoperator el va rămâne internat la terapie intensivă până când medicii decid că poate fi externat și îngrijit de către proprietar acasă în condiții de siguranță. Știm că timpul este un lucru foarte prețios in ziua de azi. În farmacia din cadrul clinicii gasiți majoritatea produselor ce se vor prescrie de către medici. Pentru că un animal trebuie sa fie sănătos dar și frumos gasiți în cadrul clinicii noastre și un departament de cosmetică pentru câini si pisici. Aici puteți discuta ultimele tendințe din domeniu alaturi de colegii noștrii. Dietele veterinare speciale, hrana de bună calitate, un biscuite special pentru un animăluț special dar și accesoriile le puteți gasi pe toate si nu numai în cadrul spațiului generos alocat petshopului iar colegii de la recepție vor fi întotdeauna bucuroși să vă furnizeze informații suplimentare.

De asemenea clinica este dotată cu laborator de analize de sange (biochimie si hematologie), teste de microscopie, teste de antibiogramă și teste de dermatofiți, teste rapide de confirmare a bolilor infecțioase, acoperind majoritatea ariilor terapeutice.

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră medicii noștrii mențin o stransă relație profesională cu numeroși doctori specialiști din țara și străinatate care pot interpreta la nevoie semnele clinice sau imaginile paraclinice ale animalului dumneavoastră.

Dr. Rareş Căpitan                    Dr. Marius Mirea                         Dr. Lucian Bărăscu       

 Dr. Alina Ionita                       Dr. Silvia Sămăreanu               As. Bogdan Lazar             

As. Adina Delean                    Dr. Alexandra Mariniuc           As. Daniel Barbu                      

Cosmin Tăbîrcă                        Alina Căpitan                            As. Alexandra Bragadireanu

Gabi Bucurescu                     

Your First Visit is FREE

Sign up now

Program

Cabinet Panduri

Luni-Vineri

9:00

21:00

Sambata:

Închis

-

Duminica

Închis

-

Location

Find us on the map

Testimonial

Read What Our Clients Say

  • "Testimonial Coming Soon..."

Featured Articles

Read about interesting topics

Newsletter Signup

Sign up for more articles